Штучний інтелект в освіті

Студенти груп СА-31 Факультету комп’ютерних інформаційних технологій взяли участь у тренінгах на тему «Штучний інтелект в освіті». Де стали запрошеними спікерами на тренінгах, присвячених темі «Штучний інтелект в освіті».
Здобувачі вищої освіти поділилися своїм унікальним досвідом використання технологій штучного інтелекту під час навчання. Вони розповіли, як застосовують великі мовні моделі ШІ для генерування текстів, зображень, презентацій та навіть відео. Такі навички є надзвичайно корисними для підготовки спеціалістів в галузі штучного інтелекту та системної аналітики.
Студенти також вчилися ефективно організовувати зворотній зв’язок з аудиторією. Ця навичка є важливою для розвитку комунікативних здібностей майбутніх спеціалістів.
Тренінги пройшли у форматі живого спілкування та обміну досвідом. Учасники мали можливість не лише прослухати доповіді, а й задати запитання та обговорити запитання.
Захід став ще одним кроком у напрямку посилення практичної складової навчання за спеціальністю 124 Системний аналіз. Такі заходи дозволяють студентам застосовувати теоретичні знання на практиці та розвивати важливі навички, необхідні для успішної кар’єри.