Висловлюємо глибокі співчуття з приводу важкої втрати

В Україні триває важка трагедія, яка торкнулася усіх нас. У ці дні новітньої російської агресії проти України свої життя віддають найкращі представники української нації.

Професорсько-викладацький і студентський колектив кафедри комп’ютерної інженерії та Кам’янець-подільського навчально-наукового центру ЗУНУ висловлює глибокі співчуття з приводу важкої втрати –
смерті нашого студента Максима Квапиша (псевдо «Булінь»), який загинув 26 травня на Запорізькому напрямку під час штурму ворожої позиції.

До 24 лютого 2022 року він очолював київський осередок громадської організації «Авангард культурна спілка». Його побратими повідомили, що загін українських воїнів, у складі якого була група «авангардистів», штурмував ворожі позиції. Максим Квапиш перебував у головному дозорі. Під час вогневого контакту наш герой зазнав смертельних поранень, але встиг вбити окупанта. В результаті бою ворожі позиції були взяті, а усіх росіян – знищено.

У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу з його близькими і рідними. Світлий, добрий спомин про Максима Квапиша назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!