Відвідування Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини студентами ФКІТ

Сьогодні, 15 жовтня, студенти першого курсу факультету комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ разом із заступником декана Людмилою Гончар та куратором груп КНШІ-11,12 Михайлом Домбровським відвідали музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини. Екскурсія стала чудовою нагодою долучитися до вивчення історії нашого краю та поглибити знання про боротьбу українського народу за його незалежність.

Студенти ознайомилися з унікальними експонатами, документами та фотографіями, а також з біографіями уродженців області, які стали Героями України за часів новітньої національно-визвольної боротьби. Особливу увагу привернули матеріали, присвячені сучасним захисникам.

Під час заходу жоден не лишався байдужим, усі з цікавістю розглядали експозиції та слухали розповідь екскурсоводів. Відвідування Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини студентами ФКІТу стало черговим доказом того, що молодь небайдужа до історії своєї країни. Такі заходи сприяють формуванню національної свідомості та патріотичного духу у майбутнього нашої держави.

Підготувала староста ІСТ-11 Карпінська Оксана.