Результати Зимових IT-шкіл

25 червня на факультеті комп’ютерних інформаційних технологій відбулася презентація результатів зимових ІТ-шкіл за участю учнів шкіл та студентів коледжів.

Присутні мали змогу ознайомитися з веб-рішеннями для збільшення ефективності командної співпраці шляхом систематичного оцінювання роботи окремих працівників, практичними системами керування водопостачання, ієрархічним поліноміальним симетричним криптоалгоритмом та актуальним методом шифрування – навчання з помилками.

Для об’єктивної оцінки запропонованих проектів адміністрацією факультету були запрошені фахівці з провідних ІТ фірм Тернополя, а саме: Андрій Семешкін, Project Manager у SoftServe; Владислав Пойдич, Software Developer у Eleks; Дмитро Дюг, UX/UI дизайнер та засновник агенції Fooror.

За результатами заслуханих доповідей було відзначено наступних переможців:

І місце – Дмитро Тищенко за доповідь «Ієрархічний поліноміальний симетричний криптоалгоритм у поліноміальній системі залишкових класів» (науковий керівник: к.т.н., доцент Ігор Якименко);

ІІ місце – Тимчук Петро та Ніколюк Дмитро за доповідь «Rate team» (науковий керівник: викладач Андрій Юшко);

ІІІ місце – Тарас Жук за доповідь «Метод шифрування Навчання з помилками (LWE)» (науковий керівник: д.т.н., професор Василь Яцків);

ІІІ місце – Роман Залеський за доповідь «Система керування водопостачанням» (науковий керівник: к.т.н., старший викладач Олег Заставний).

Присутній на презентації декан факультету комп’ютерних інформаційних технологій к.т.н., доцент Ігор Якименко подякував учасникам та їх керівникам за продуктивну працю і запросив взяти участь у міжнародній конференції АСІТ-2024, що відбудеться 19-21 вересня цього року в місті Чеське Будєйовіце, Чеська Республіка.

Бажаємо подальших успіхів та нових наукових звершень!