Запрошуємо учнівську молодь взяти участь у 5 Західноукраїнському форумі «ІТ-перспектива» (онлайн)

27 листопада 2022 року о 10.00 год. розпочнеться V Західноукраїнський форум «ІТ-перспектива» (онлайн: ID Zoom meeting: 339 812 3203, код доступу: 2022), до участі у якому запрошується учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл. Організатори заходу – факультет комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ та Тернопільський ІТ Кластер.

Метою форуму є популяризація сучасних інформаційних технологій; стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді у галузі інформаційних технологій; створення умов для навчання за ІТ-спеціальностями з паралельним працевлаштуванням в ІТ-компанії.

У програмі зустрічі передбачено:

– презентація ІТ-компаній;

– досвід підготовки ІТ-спеціалістів на факультеті комп’ютерних інформаційних технологій спільно з ІТ-компаніями;

– презентація зимових ІТ-шкіл факультету комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ (у рамках презентації буде проведена реєстрація та здійснюватиметься зарахування на навчання у зимові ІТ школи факультету з метою виконання проектів з грантовою підтримкою для участі у міжнародній конференції ACIT’2023 м.Вроцлав, Республіка Польща)

Детальну інформацію про захід можна дізнатися за телефоном (0352) 51-75-48 або написавши на електронну адресу mdy@wunu.edu.ua Форум організовується за підтримки Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільської міської ради, Асоціації фахівців комп’ютерних інформаційних технологій, Організаторів IEEE 13th International Conference on Advanced Computer Information Technologies.