Школа лідерства. Управління університетом.

На початку минулого начального року відбувся конкурсний відбір на програму “Школа лідерства. Управління університетом. ” Ці курси проходили очно на протязі навчального року і були організовані найбільшою українською ІТ–компанією SoftSerf та львівською бізнес-школою. Заняття проходили на базі Українського католицького університету. Серед слухачів були проректори, декани, завідувачі кафедрами ведучих вишів Львова (Львівського національного університету ім. І.Франка, НУ”Львіська політехніка”, ІТ –Степ університету тощо). Серед учасників школи лідерства був представник Західноукраїнського
національного університету д.т.н, професор Олег Березький. Учасники курсів успішно захистили свої проєкти та отримали сертифікати. Засновник ІТ –компанії SoftSerf Тарас Кицмей побажав випускникам школи лідерства використовувати набуті знання у своїх університетах з метою інтеграції українських університетів у європейський простір.
На фото: Олег Березький і Тарас Кицмей. Учасники та керівники школи лідерства. Зустріч з отцем-ректором УКУ Богданом Прахом.
http://ki.wunu.edu.ua/?c=showArticle&f=show&p=461