Запрошуємо учнівську молодь взяти участь у IV Західноукраїнському форумі «ІТ-перспектива» (онлайн)

13 листопада 2021 року о 10.00 год. розпочнеться IV Західноукраїнський форум «ІТ-перспектива» (онлайн: ID zoom meeting 992 3840 9219), до участі у якому запрошується учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл. Попередня реєстрація обов’язкова http://bit.do/it-21. Організатори заходу – факультет комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ та Тернопільський ІТ Кластер.

Метою форуму є популяризація сучасних інформаційних технологій; стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді у галузі інформаційних технологій; створення умов для навчання за ІТ-спеціальностями з паралельним працевлаштуванням в ІТ-компанії.

У програмі зустрічі передбачено:

– презентація ІТ-компаній;

– досвід підготовки ІТ-спеціалістів на факультеті комп’ютерних інформаційних технологій спільно з ІТ-компаніями;

– нагородження випускників зимових ІТ-шкіл 2021 р.в.;

– презентація зимових ІТ-шкіл факультету комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ (у рамках презентації буде проведена реєстрація та здійснюватиметься зарахування на навчання у зимові ІТ школи факультету з метою виконання проектів з грантовою підтримкою для участі у міжнародній конференції ACIT’2022 м. Списька Капітула, Словаччина)

Детальну інформацію про захід можна дізнатися за телефоном
(0352) 52-46-43 або написавши на електронну адресу mdy@wunu.edu.ua Форум організовується за підтримки Тернопільської міської ради, Тернопільської обласної державної адміністрації, Асоціації фахівців комп’ютерних інформаційних технологій, Організаторів IEEE 12th International Conference on Advanced Computer Information Technologies.

Онлайн трансляція заходу проводитиметься паралельно у youtube.