IDAACS’2021

 У Західноукраїнському національному університеті розпочалась 11-та IEEE конференція з інтелектуального збору даних та передових обчислювальних систем. До заходу долучились учасники із 42 країн. Однією з головних стратегічних цілей IDAACS – просування тісного наукового співробітництва між дослідницькими групами і вченими з країн Західної та Східної Європи.

Із вітальним словом виступив ректор класичного університету Тернополя. Андрій Крисоватий привітав учасників із 20 річницею IDAACS:

«Радий запросити усіх вас взяти участь у 11-й IEEE конференції з інтелектуального збору даних та передових обчислювальних систем (IDAACS), яка цього разу працює у віртуальному режимі. Крім того, я хочу привітати всіх учасників IDAACS’2021 з 20-річчям цієї конференції.

Конференція створює унікальну атмосферу для виявлення та зміцнення співпраці та генерування ідей для підготовки нових міжнародних проектів у рамках різноманітних програм. Ми спостерігаємо, що кількість учасників конференції IDAACS зростає як кількісно, так і географічно. Відрадно, що сім’я IDAACS міцна і це підтверджує інтерес науковців до цієї події.»

Бажаємо колегам плідного діалогу та результативної співпраці!