ХІ Міжнародна конференція АСІТ’2021

Упродовж 15-17 вересня 2021 року тривала робота ХІ Міжнародної конференції «Сучасні комп’ютерні інформаційні технології» АСІТ’2021 (11th International Conference on ADVANCED COMPUTER INFORMATION TECHNOLOGIES). Організаторами виступили Західноукраїнський національний університет (Україна), Даггендорфський технологічний інститут (Німеччина), Університет Південної Богемії (Чеська Республіка). Науковий захід відбувався в онлайн-форматі на базі Даггендорфського технологічного інституту (Німеччина).

Цьогоріч до розгляду подано 321 статтю від науковців з 44 країн світу. 164 із них будуть внесені до збірника матеріалів конференції. На конференції було представлено 162 доповіді.

На засіданні програмного комітету конференції були розглянуті такі питання: розширення списку організаторів конференції; внесення змін до переліку секцій; про місце  та дату проведення наступної конференції; про внесення змін в організаційну структуру менеджменту конференції.

Головним співорганізатором наступної конференції АСІТ’2022 виступить Католицький університет в Ружомберку, оскільки вона проходитиме на його базі.

Представник Католицького Університету проф. Акім’як у своєму виступі зазначив, що університет створить усі умови для успішного проведення наступного заходу. Для учасників із України гарантована грантова підтримка. Деталі будуть обговорені на засіданні почесних голів конференції – ректорів університетів-партнерів та засіданні організаційного комітету, яке буде проведене на початку жовтня в Словаччині.

Під час церемонії закриття конференції виступив голова локального організаційного комітету Вольфганг Дорнер, директор інституту прикладної інформатики, Даггендорфського технологічного інституту (Німеччина): «Приємно вражений високим рівнем підготовки та якістю доповідей. Усі презентації цікаві, учасники ведуть активні дискусії. Хочу висловити подяку програмному та організаційному комітету! Запрошую усіх до участі в конференції АСІТ’2022».

Співголова програмного комітету, декан факультету комп’ютерних інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету Микола Дивак, подякував колегам з Німеччини за належну технічну підтримку та повідомив, що  ХІІ Міжнародна конференція «Сучасні комп’ютерні інформаційні технології» АСІТ’2022 відбудеться у місті Спішка Капітула, Словаччина (Spisska Kapitula, Slovakia) 9-11 червня 2022 року.

Запрошуємо науковців до участі у заході, адже це чудова можливість для обміну ідеями, результатами та відкриттями! Усю інформацію стосовно ключових дат, вимог до оформлення та інших організаційних моментів можна переглянути на сайті http://acit.wunu.edu.ua/